Kakve svadbene naušnice mladenke danas biraju

Mislim da nema važnijeg dana u životu jedne žene nego od dana njezina vjenčanja – posebice ako je to sanjala i zamišljala cijeli život. Naravno da želi izgledati sjajno, a osim vjenčanice, šminke i frizure jako su bitni i ostali ukrasi koji će mladenku taj dan krasiti – naušnice su definitivno jedna od bitnih stavki ukoliko ih ta mladenka i inače nosi.

Ne postoje univerzalne naušnice koje mladenke obično nose, jer različite mladenke mogu imati različite preferencije, stilove i ukuse. Međutim, neke od popularnih i trendovskih naušnica za mladenke u 2022. i 2023. jesu:

  • Duge, linearne naušnice u obliku vodopada ili one ukrašene biserima, kristalima ili čak resama. Ovakve mogu unijeti dramu i glamur u vaš vjenčani izgled, pogotovo ako imate jednostavnu ili minimalističku haljinu. Također mogu nadopuniti razne frizure, od podignutih frizura do opuštenih valova.
  • Krupnije i masivnije karike. Ove su naušnice za odvažnu i modernu mladenku koja želi istaknuti sebe. Mogu dodati malo oštrine i kontrasta romantičnoj ili ženstvenoj haljini ili se slagati s elegantnom ili šik haljinom. Također mogu dobro funkcionirati s kratkom kosom ili konjskim repom.
  • Nježne i manje upadljive. Ove naušnice su za mladenke koje preferiraju suptilan dodir svjetlucanja bez da preuzmu glavnu riječ od ostatka odjeće. Mogu biti u obliku malih nitna ili jednostavnih kapljica, s dijamantima, biserima, dragim kamenjem ili metalnim dizajnom. Također mogu pristajati svakoj frizuri i stilu odijevanja.
  • Geometrijske viseće naušnice. Ovaj oblik je za mladenke koje vole suvremen i sofisticiran izgled. Mogu biti u obliku trokuta, kvadrata, kruga ili drugih oblika, izrađeni od zlata, srebra ili drugih metala. Mogu dodati zanimljivost i dimenziju vašem licu i dekolteu te se dobro slažu s modernim ili minimalističkim haljinama.

Kakve svadbene naušnice mladenke danas biraju

Naravno, ovo nisu jedine mogućnosti za svadbene naušnice danas. Možete odabrati one koje odražavaju vašu osobnost ili kulturno porijeklo. Najvažnije je da se osjećate ugodno i sigurni u svoj izbor.