Tko voli Nespresso

Prijateljica mi puni glavu o kavi Nespresso jer ju je nedavno dobila u uredu. Nema dana da mi ne govori o Nespresso kavi. Eto, čak me uvjerila da ju moram probati. Malo sam išla na Internet čitati o tim aparatima za kavu i odlučila sam da moram stvarno probati tu kavu.
Zamislite, taj Nespresso nudi 40-tak vrsta kava iz cijeloga svijeta, zar nije fascinantno? Kako su se samo sjetili ovakvog luksuza! Svaki je okus detaljno opisan kako bi mogli osjetiti te note i okuse. Nakon nekog vremena sam se navikla na tu ideju i taman me tada  ta ista prijateljica pozvala na kavu  u njezin ured. Napokon, jer ja moram isprobati taj Nespresso da se uvjerim da je to što pišu zaista istina.


Moja prijateljica me dočekala na vratima s oduševljenjem jer sam napokon pristala doći do njezinog ureda. Naravno, rekoh joj da ja uvijek nađem vremena za vrhunsku kavu. Taj sam se dan sva uljepšala i našminkala jer sam znala da radi s nekim zgodnim kolegama. Uostalom nikad se ne zna. Malo smo se smješkale, upoznala me s kolegama i otišle smo u njihovu kuhinju. Tamo je na radnoj plohi stajalo 5 Nespresso aparata za kavu. Svaki je bio imao svoj drveni sandučić prepun kapsula kave iz svih dijelova svijeta.

Kod toliko izbora,  koju kavu isprobati prvu? Toliko sam se načitala da zaista ne znam koju kavu prvu isprobati. Navodno u top 3 Nespresso kava bila Venezia, pa Roma, ali čekaj malo… Prijateljica mi je rekla da si jednostavno gurnem ruku u sandučić i uzmem prvu koju dohvatim i sigurno će biti vrhunska. Ionako su sve poznate sorte, a i popit ćemo barem dvije. Ajde dobro rekoh i izvukla sam jedno pakiranje svijetlo zelene boje. Aparat je zabrujao i krenula je teći mirišljava tekućina svijetlo smeđe boje…

Odgovori