O nama

DOBRO DOŠLI

pics1

Marrubium je FIFe registrirana uzgajivačnica britanskih kratkodlakih mačaka od travnja 2004 godine. Ja sam član Felinološkog društva Zagreba od rujna 2003 godine, a samim time i Saveza felinoloških društava Hrvatske.

Marribium.com.hr

Moj prvi “britanac” je lila-bijeli bicolor mačak Koki ali ga svi zovemo Luka. Nekako ime Koki nije išlo uz macu, a Luka, sin moje nabolje prijateljice, je dao dopuštenje da Koki postane Luka. Da Luka ne bude usamljen dok sam na poslu, odlučila sam mu nabaviti družicu i krenuti u uzgoj, te počela potragu internetom.

luka1

Završilo je tako da nisam nabavila još jednu macu, nego dvije. U naš dom su stigle dvije prekrasne plave kornjačevine, Queen iz Njemačke i Bella iz Nizozemske.

Bella1 Queen1

A da nam slučajno ne bude dosadno pobrinula se moja kćer Morana, koja je uz dva hrčka, nabavila još i orijentalca imenom Ferdo. Od rujna 2004 godine i ona je član Felinološkog društva Zagreba, te zajedno sudjelujemo na izložbama.

pics4 pics3

Točno 31.10.2005 u naš je dom stigao pravi “halloween” mačak Tino – predivan mali crni britanac star 4 mjeseca.

Quentin-Tarantino (7)

A u studenom nam se pridružila i Miracula, trenutno jedini predstavnik Cornish rex pasmine u Hrvatskoj.

Miracula5

Eto, tako se moja obitelj u ovome trenutku (ožujak 2006) sastoji od mene, moje kćeri Morane i sina Filipa, četiri britanske kratkodlake mačke, jednog orijentalnog mačka i jedne cornish-rex mace, što ne znači da nas u budućnosti neće biti više. Slike i novosti možete provjeriti na ovim stranicama.

Marribium.com.hr

INDIRA JURKOVIĆ
V. Rabadana 68 d
10090 Zagreb
Hrvatska / Croatia
tel. +385 1 346 3461
mob. +385 98 480 811

E-mail
marrubium.cats@gmail.com

Sve naše mačke su testirane na FeLV, FIV, PKD (DNA) – i svi testovi su negativni.